Organisatie - tap automatisering horeca | Tap Systems Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Organisatie

Waarom uniek?

Tap Systems ASP  -wereldwijd

Sinds ongeveer 15 jaar zijn wij een multinationale onderneming met subbedrijven over de hele wereld. Iedere vestiging maakt deel uit van onze centrale kennisbank in Denemarken van waaruit nieuwe producten worden bedacht en ontwikkeld. Tap Systems' kenniscircuit bestaat uit mensen die allemaal specifieke kennis-specialiteiten hebben, waardoor ieder land in feite wel iets heeft betekend voor alle producten die u van ons aantreft.
Taal speelt hierbij gelukkig geen rol, vriendschap en samenwerking daarentegen wel!

Internationale samenwerking  

Op internationaal niveau levert Tap Systems zelfs producten aan "conculega's". En waarom ook niet? Wij hanteren een handelsmoraal waarbij het "gunnen" voorop staat en het natuurlijk erg onzinnig is om het wiel herhaaldelijk opnieuw te laten uitvinden. Samenwerken is tenslotte beter dan strijden!

Tap Systems wordt dan ook werelwijd gezien als een prettige partner van vele fabrikanten in de kassa- en tap-automatiserings industrie.

Technisch bewijs levert commecieële stuwkracht!
Juist omdat iedereen bij Tap Systems kennis heeft van techniek, kunnen wij de klant goed uitleggen wat zin en onzin is. Wat kan en wat niet kan, zeg maar.
Geen commeciële kletpraatjes maar nuttige gesprekken om een 100% doeltreffend product te adviseren. Immers: geen enkel bedrijf is hetzelfde!
Dat uw systeem direct geld gaat genereren vormt het bewijs van onze theorie en garandeert een lange klantrelatie. Dus techniek is onze commerciële stuwkracht.
Daar staan wij voor en daar gaat u voor!

Bestaande systemen integreren
Tap Systems integreert niet alleen met bijna alle kassa systemen, boekhoud applicaties en vele hardware. Wij koppelen zelfs regelmatig automatisering systemen van andere fabrikanten, ook in Nederland.. Op die manier kan de klant toch uitbreiden met onze unieke producten, zoals bijvoorbeeld de bekende LogoTap nondrips ,  WiPour schenkers, LogoTank, AddOn computertaps, SugarBlock...

Tap Systems doel
In het kort is Tap Systems een organisatie met "van voor tot achter" allemaal designers en engineers (ook in de verkoop), die maar 1 doel voor ogen hebben:  
veel meer rendement uit ieder ingekochte drank.
 


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu