Registratie wijze - tap automatisering horeca | Tap Systems Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Registratie wijze

Registratie wijze

TapOffice PC-software
Onze PC-applicatie TapOffice biedt een zeer duidelijk overzicht in alle activiteiten die u maar wenst te zien.
Van tapuitgifte tot fleswissels en zelfs de temperatuur in uw koelruimte! TapOffice is geen programma maar een Windows service die altijd draait! TapOffice registreert real-time, u ziet dus NU wat er NU gebreurt via een handige dispense monitor.

De duidelijke menustructuur zorgt ervoor dat u direct weet wat u wilt weten en bovendien kunnen resultaten eenvoudig worden getransporteerd naar bekende Windows programma's.

TapOffice op uw SmartPhone  
Waar u ook bent, u kunt altijd zien wat er op de zaak gebeurt. Met onze slimme remote functies heeft u in een oogopslag alles in kaart.


De kassa koppeling

Tap Systems heeft werelwijd bijzonder veel contacten met kassafabrikanten. Kassa fabrikanten snappen heel goed dat het correct verwerken van tapuitgifte  de meerwaarde van hun product sterk onderbouwt.
Normaliter gaat het bij kassa's om kascontrole. Immers, de inhoud van de kassalade moet kloppen met de boekingen in de kassa.

Maar wordt alles altijd wel geboekt? Wordt het dan wel afgerekend? Vaak niet! Het wordt vergeten of vergeven...
Stelt u zich eens voor wanneer een kassa daadwerkelijk op een efficiënte manier met de tapgegevens omgaat en op het scherm het verschil toont tussen tapuitgifte en kassaboekingen!


De tweede dimensie van kas registratie: uw tapuitgifte!
Dus nu komt er een dimensie bij: de tap registratie moet kloppen met de kassaboekngen!
Pas wanneer de kas klopt en de uitgifte ook gelijk is aan de kassa boekingen heeft u het hoogst haalbare rendement behaald.

Hoe verwerkt  de kassa de tap uigifte gegevens?

Dit verschilt per kassa merk en type. Alle kassa's die met Tap Systems integreren doen dit onder onze voorwaarde: real time. Dat wil zeggen dat wat NU wordt getapt wordt ook NU in de kassa verwerkt.

Zelf als manager / eigenaar niet meer continue ´hazen vangen´?
Wanneer u er voor kiest om het personeel zelf hun fouten op te laten lossen voordat de gast vertrokken is, zult u automatisch kiezen voor zelfregulering.
Zelfregulering ontstaat wanneer het personeel direct zelf in de kassa kan zien wat er "vergeten" is op de kassa te boeken. Wanneer iedereen dit ziet, zal iedereen ook proberen elkaar te corrigeren, tenslotte: "Piet wenst niet voor Klaas zijn fouten op te draaien".  
Dit laatste de de meest nuttige manier van tapcontrole. U bent zelf te laat als u achteraf de gedane zaken niet kunt keren. Maar wanneer de kelner direct wordt herinnerd aan zijn fout, stelt u deze in staat om het nog tijdig te herstellen. Uw voordeel: confrontatie en correctie!
Dus laat uw kassascherm de fout direct tonen en u zult verrast zijn van het resultaat!


Tap Systems doel
In het kort is Tap Systems een organisatie met "van voor tot achter" allemaal designers en engineers (ook in de verkoop), die maar 1 doel voor ogen hebben:  
meer rendement uit ieder ingekochte drank.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu