Techniek en Service - tap automatisering horeca | Tap Systems Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Techniek en Service

Waarom uniek?

Tap Systems ASP  - unieke techniek en service

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden in de techniek. Alleen door goed luisteren naar de horeca zijn wij in staat gebleken om slimme oplossingen te maken op basis van een aantal unieke criteria:

1. Hoge productie graad = lage kostprijs = lage aanschafprijs

Vanwege de wereldwijde markt dekking is een hoge productiegraad mogelijk en dat levert weer een lage aanschafprijs voor de klant.

2. ieder tappunt heeft zijn eigen intelligentie
Door deze lage kostprijzen kunnen wij ieder tappunt voorzien van zijn eigen elektronica waardoor systeemuitval onmogelijk is. Dus geen grote centrale besturingskasten maar een netwerk van zelfdenkende elektronica. Zo waarborgen wij uw continuïteit.

3. uitzonderlijk afgewerk design
Geen twijfel mogelijk over het geweldige werk van onze Deense vormgevers! Alle zichtbare producten zijn buitengewoon zorgvuldig vormgegeven en passen daardoor in iedere horeca zaak. Van de bekende "schotelvormige" LogoTap nondrips tot de prachtige draadloze schenkers en luxe bedieningsterminals.
De computertaps en de AddOn opzet kranen hebben we juist weer zo onopvallend mogelijk gemaakt om de gast niet af te leiden van de sfeer in uw  zaak.  

4. weinig installatie arbeid = minder kosten voor u en ons
Door Tap Systems slimme montage oplossingen en draadloze systemen (geen WiFi !) hebben wij slechts een fractie van de tijd nodig die normaal gesproken noodzakelijk is voor het installeren van de producten. Wij besteden liever  wat meer tijd aan uitleg over het systeem aan de klant en zijn personeel, dan dat er bijvoorbeeld bossen draden door uw pand gelegd moeten worden. Bovendien bereiden wij het meest voor in de werkplaats.
Tijdens de installatie kan uw zaak dan ook onafgebroken doordraaien.

5. geen voorbereidingen voor de klant
Vanwege onze slimme installatie technieken is voorbereiding van uw kant niet noodzakelijk. Daar waar toch extra hout of hakwerk noodzakelijk mocht zijn, kunnen wij u 100% van dienst zijn. Tijdens installatie hebben wij zelfs timmermateriaal, speciale bouwapparatuur en zelfs fusielijmen voor glas bij ons.
Dus ook eventuele onverwachte  situaties kunnen wij prima het hoofd bieden!

6. geen aparte schone 220v groep nodig

Tap Systems ontwikkelt alle elektronica met de modernste onstoringstechnieken. Hierdoor hoeven wij u niet te plagen met het aanleggen van een aparte groep of ontstoringsapparatuur.

6. kwaliteit | geen onderhoudscontracten noodzakelijk
Tap Systems heeft geen "service opbrengsten budget" en stimuleert dan ook geen onzinnige onderhoudscontracten. Alle apparatuur is namelijk ontwikkeld vanuit een filosofie dat het product ongestoord zijn werkmoet doen. De elekronica is overgedimensioneerd en dat betekent dat het eigenlijk veel zwaardere beproevingen moet kunnen doorstaan dat waarvoor het eigenlijk ontwikkeld is.
Wij komen liever een kopje koffie bij u drinken dan een apparaat repareren.

7. service 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar
Dus geen callcenter tot 21.00 uur of een antwoordapparaat in het weekeinde maar beschikbare  specialisten die 365 dagen tot uw dienst staan, dag en nacht!
Verder is ons systeem altijd op afstand benaderbaar en kunnen wij u gemakkelijk ondersteunen wanneer u dat wenst.
Tot slot dient vermeld te worden dat onze telefonische
dag en nacht service altijd gratis is!


Zo kan techniek dus opeens een erg commeriële uitwerking hebben, maar dan wel op een aangename manier!

Aangenaam, Tap Systems!

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu