Uw besparing - tap automatisering horeca | Tap Systems Nederland

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Uw besparing

Uw besparing - ons werk


Cijfers!
Ruim 15 jaar lang zijn cijfers vergeleken van voor- en na de installatie van de doseer- en registratie apparatuur. De praktijk wijst uit dat een investering doorgaans binnen een paar maanden wordt terug verdiend. Tap Systems is een wereldwijd bekend merk dat typische Skandinavische kwaliteit kenmerkt. Bedrijven die er ongemerkt reeds 15 jaar mee werken verbazen ons niet.

15x de aanschaf terugverdienen
Eén en ander betekent dus dat het eerste jaar het systeem zich gemakkelijk heeft terugverdiend waarna het vervolgens 14x dat zelfde bedrag zal gaan opleveren.

Zoek eens een investering die zoveel rendement op uw inzet oplevert.
Dat is dan ook de reden dat nu ook Nederland een jaarlijks toenemende groei laat zien van bedrijven die de overstap maken naar Tap Systems. Ook zijn er veel bedrijven die hun bestaande systeem door ons laten integreren. Het bestaade systeem wordt op speciale wijze uitgebreid met onze unieke materialen. U behoudt dus hetgeen u heeft maar kunt nog meer rendement behalen!

Doseert u al maar wilt u graag de stap maken naar registratie?
Met een kleine aanpassing en een navenant kleine investering kunt u uw doserende apparatuur, van welk merk dan ook, laten registreren waarbij u kunt kiezen om de resultaten overzichtelijk in onze TapOffice PC-applicatie te verzamelen danwel te koppelen naar uw bestaande kassa systeem.
De praktijk wijst uit dat registratie 4-12% meer in uw kassalade oplevert en dus zeer snel is terugverdiend.

Kerncijfers op een rijtje

Doorgaans zal een correct samengesteld automatisering-systeem de volgende cijfers opleveren (vraag ons advies!!)

Doseren:
Ø Bier                 18-25% op uw inkoop
Ø Gedistilleerd  18-28% op uw inkoop
Ø Wijn:               18-25% op uw inkoop
Ø Fris:                 8- 13% op uw inkoop

Registeren:
Registreren: 4-12% meer in de kassalade
(registratie door middel van PC-applicatie of kassakoppeling)
Een jongeren centrum of studenten vereniging zal bijvoorbeeld rond de 12% (of vaak meer) opleveren, terwijl een gemiddeld Grand Café kan rekenen op minimaal 4%.


Compleet alles automatiseren?
Dat kan, graag zelfs, want in alle gevallen zal Tap Systems zich snel terugbetalen! Maar wij snappen ook dat de aanschafprijs moet worden opgebracht. Veel bedrijven leasen, dat kan natuurlijk ook. Wij houden alleen graag van eerlijk en helder advies en moedigen iedereen aan om 'slim te automatiseren'.
Onze mensen blijven allert en zorgen, samen met u voor een advies dat leidt tot een snelle terugverdientijd zonder onderhoudscontracten en een prettige service!

Dus:
1. automatiseer eerst datgene waar u snel veel geld mee kunt verdienen.
2. laat de opbrengst voor u sparen om eventuele uitbreidingen te bekostigen.


In Nederland is doorgaans de aanpak van gedistilleerd en bier het meest kosten effectief. Laat u voorlichten!
Houdt u het simpel: vergroot de afstand tussen in- en verkoop; dan doen wij ons best met eenvoudig en bewijsbaar advies.

Tap Systems doel
In het kort is Tap Systems een organisatie met "van voor tot achter" allemaal designers, engineers en horeca-praktijkspecialistern (ook in de verkoop), die maar 1 doel voor ogen hebben:  
meer rendement uit iedere ingekochte drank.Voorbeeld berekening


Voorbeeld: u koopt een basis pakket van bijvoorbeeld  €  3.500,- voor de registratie van gedistilleerd (nondrips & lossen flessen) en registratie van bier en koffie.
De verwachte terugverdientijd is hierbij doorgaans 6 maanden.

30x de inzet
Ieder volgend half jaar zal het dus aanschafwaarde van € 3.500,- gaan opleveren; 15 jaar lang, want dat is de verwachte levensduur van het product.

Wat vaak wordt onderschat, is dat de totaal opbrengst dan zo maar over de ton kan lopen (in dit geval € 105.000,-).

TAP Systems producten zijn universeel en gemakkelijk toepasbaar in elk type horeca.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu